news image

Nieuwsbericht Trimhockey Haaglanden

Beste Trim coördinatoren.

Het competitieseizoen 2019-2020 werd in maart afgebroken i.v.m. de Coronamaatregelen. Wij hopen dat jullie allen nog gezond zijn.

Dit betekent dat de we de resterende wedstrijden van seizoen 2019-2020 niet meer kunnen inhalen. We sluiten dit seizoen daarmee af zonder winnaars die gaan promoveren zonder net geen winnaars die zouden moeten degraderen  en volgen we het advies van de KNHB.

Het seizoen 2019-2020 spelen we in zijn geheel over in 2020-2021.


Het speelschema zal worden geüpdatet naar seizoen 2020-2021 en zal dan weer aan de trim-coördinatoren worden gestuurd. Dit onder voorbehoud van verdere Corona maatregelen.


De slotronde van de competitie en het eindfeest in juni zijn uiteraard ook afgelast. Hopelijk kunnen we volgend jaar het seizoen weer afsluiten met een mooi eindfeest.

De gebruikelijke jaarlijkse bijeenkomst van de trimcoördinatoren heeft ook niet kunnen plaatsvinden. Gezien het aantal teams is een online-overleg niet praktisch.

Wel hebben we de volgende vragen:

1.      Zijn er nog teams die zich terugtrekken of opgeheven worden?

2.      Blijven de nu bekende trimcoördinatoren ook het seizoen 2020-2021 aanspreekpunt? Zo nee, graag onder vermelding van teamnaam de nieuwe trimcoördinatoren met 06 aanmelden.

3.      Omdat voor zover nu bekend is de competitie vol is, is er geen ruimte voor nieuwe teams. Of er moeten er minimaal zes aangemeld worden zodat Haaglanden 9 opgericht kan worden. Nieuwe teams z.s.m. aanmelden indien gewenst maar afhankelijke van de nieuwe aanmeldingen wordt er gekeken of Haaglanden 9 opgericht kan worden.

Gelukkig kunnen we de trainingen weer hervatten, maar wel met de nodige beperkingen.

Geniet nog van de rest van de tijd naar de zomervakantie en laten we met z’n allen duimen dat we in september de competitie kunnen oppakken.

Met vriendelijke groet,

Robin, Bob en Reginald